Статии филтрирани по дата: Неделя, 12 Май 2019 - HemusNews.com

Днес 12.05.2019 г. в Пазарджик в спортна зала "Васил Левски" се проведе държавен отборен шампионат по джудо за девойки старша възраст и жени. Отборен шампиони на България при жените станаха троянката Изабела Христова и съотборничките и от СА "ЦСКА" Джудо и Самбо - Лидия Брънчева, Изабел Христова, Боряна Борисова, Виктория Ценева и Роберта Йовита.

Публикувана в Спорт

От дни е забранено преминаването през моста при „Елма” и по главната в участъка, където текат строителните дейности по изграждането на кръговото кръстовище там. Улицата, чрез която се осъществява връзка с „Любен Каравелов”, вече е завършена и асфалтирана. В ход е полагането на асфалтови пластове и по „Васил Левски” в този участък.

Публикувана в Общество
Неделя, 12 Май 2019 18:55

Поклон пред Лина

На 10 май от 19.30 ч. се състоя концерт "Мелодика и приятели", посветен на любимата на много поколения учителка Лина Мажгурова. Нейните ученички, приятелки и партньорки от известното трио "Мелодика" ѝ засвидетелстваха своята обич. Акомпанираха им техният китарист Добромир Дишев и другият любим ученик на Весела Кунова Петър Симеонов. Тъй като г-жа Мажгурова беше личност с много таланти и знания, прозвучаха и стихове. На екрана приятелите на Лина виждаха снимки, запечатали съвместната работа на триото, излетите в планината и др.

Публикувана в Култура

На 12.05 (събота) се проведе 11-ти кръг по футбол от Областна група Ловеч. На стадион "Чавдар" в Троян домакините от местния клуб посрещнаха Спортист Озрен (Голям извор).

Публикувана в Спорт