Статии филтрирани по дата: Петък, 20 Март 2020

Театрална школа "Нюанси" е организация без никакво външно финансиране, изцяло разчитаща на представленията си, които в момента са забранени предвид утежнената обстановка в страната. Поради тази причина, членовете ѝ стартираха дарителска кампания, която да им помогне да се справят с текущите разходи, за да продължат да ни радва с това, което създават.

Публикувана в Култура

От 0:00 часа на 21 март се въвеждат нови противоепидемични мерки, съобщи на извънреден брифинг в Министерски съвет здравният министър Кирил Ананиев.

Публикувана в Общество

Баща и син пострадаха в рушаща се стара сграда в село Орешак, разположена в близост до детската градина в селото, съобщи кметът на община Троян Донка Михайлова.

Публикувана в Общество

Веднага след като Община Троян получи дълго очакваните дезинфектанти, започна обработването на улици и открити площи в града. Улиците се обработват с миялна машина, а тротоарите - с автоматични пръскачки. Особено внимание се обръща на местата, на които въпреки разпоредбите се получават сигнали за събиране на хора. Първо ще бъдат обработени районите около аптеките и хранителните магазини.

Публикувана в Общество