Статии филтрирани по дата: Петък, 03 Април 2020

Нов съгражданин с първа положителна проба е настанен на лечение в Белодробната ни болница. Това съобщи в социалните мрежи кметът Донка Михайлова.

Публикувана в Здраве

Дивите животни са взели да слизат все по-надолу, до човешките домове, в търсене на храна.  Тези дни от махала Жеравица над Черни Осъм се оплакаха, че вълци са изяли конче. Хората искат отстрелване на хищника, за да спрат щетите.

Публикувана в Общество

Предимствата да се ползва Детската млечна кухня, която предлага на символична цена три ястия дневно за най-малките граждани, са осъзнали много семейства след затварянето ѝ поради карантината, наложена централно.

Публикувана в Общество

Табелите на „Делта Гард”, фирмата, която защитава от посегателства частни и бизнес имоти, вече на няколко места са откраднати, научи „Хемус нюз”. Изобретателни нашенци са ги взели, за да ги сложат на своите имоти – все със същата надежда да ги пазят от набези на злосторници.

Публикувана в Крими

Станаха излишни и медали, и доспехи...
Единствен вирусът изнася представление,
постави на колене светът в изумление..
Никой днес не го аплодира,
а той като пред премиера,
репетира ли, репетира!

Публикувана в Творчество

Когато ужасът с коронавируса свърши, да не забравим да пренесем цялата си любов към света, който ни беше отказан. Любовта, която имаме, докато стоим сами и затворени.

Може би е още рано. А може би тъкмо сега е времето. Да си сложим бележка на хладилника за тогава, когато...

Публикувана в Мнения