Статии филтрирани по дата: Понеделник, 01 Февруари 2021

ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага да бъдат извършени следните планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на община Троян за периода 01 - 02 февруари 2021 г.:

Публикувана в Общество

Общинският съветник Николай Тодоров с остра реакция срещу декларация на БСП. По-долу публикуваме репликата му без редакторска намеса:

С умиление изслушах и впоследствие прочетох поредния, вече може би предизборен, политически водевил на групата съветници от БСП. Не крия възмущението си от демагогията и грубия опит за манипулиране на общественото мнение в декларацията им. Желанието ми беше да репликирам на момента, но правилникът на ОбС не допуска подобна процедура. Затова ползвам правото си на реплика чрез средствата за масова информация.

Публикувана в Мнения