Статии филтрирани по дата: Петък, 03 Септември 2021

Фестивалът за улични изкуства 6Fest в Троян ще се проведе на 4 и 5 септември с вход свободен на площад “Възраждане”. Събитието се случва с подкрепата на Община Троян. Това е осмо издание за уличния фестивал 6Fest, създаден през 2017 г., но първо издание в град Троян.

Публикувана в Култура
Петък, 03 Септември 2021 10:07

Избраха директор на ДГ „Мир“

Таня Генова е спечелила конкурса за директор на Детска градина „Мир“, става ясно от съобщение на общинския сайт. Досегашният титуляр г-жа Веска Петкова е навършила пенсионна възраст. Генова досега бе учителка в „Мир“, ползва се с уважението на колегите си, на родителите и децата, които обгрижва и възпитава.

Публикувана в Образование
Петък, 03 Септември 2021 10:03

Покана за благотворителен търг

След успешното ни представяне в най-трудното състезание за духа и тялото в България, сме готови да ви въвлечем в магията на този маршрут от вр. Ком до нос Емине. Сигурен съм, че много от вас вече са чули за нашата кауза, а ако случайно сте пропуснали, може набързо да се запознаете с нея: https://www.facebook.com/events/986862695480049

Накратко: двама троянци, 620 км по ръба на Стара планина и каузата за малкия Иво.

Публикувана в Общество

В резултат на проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ Троян, четирима жители на с. Дебнево, на възраст от 16 до 20 години са установени като съпричастни към проникване в частен дом в селото и отнема на сумата от 20 лева. По данни на потърпевшият, кражбата е извършена вечерта на 31 август, а сигнал в РУ Троян е подаден на 01 септември. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Публикувана в Крими

Определението за качеството на концерта бе дадено от Дариана Куманова, изумена от певческите данни на 12-годишното момиче, явило се на конкурс в Италия. Така възприеха изпълненията на младата певица и приятелите, и почитателите ѝ.

Публикувана в Култура