Статии филтрирани по дата: Понеделник, 10 Януари 2022

Понеделник, 10 Януари 2022 18:37

„Амбарица“ и Ема

Хижарката Емилия Гатева: Все още търся мотивация да остана тук

2021 година за мен и хижа „Амбарица“. За мен това са 9 години работа и живот тук. В историята на хижата това са 9 години на възраждане. Нещо като нейната нова история. Затова и говоренето ми за мен или за хижата е като за нещо общо. Да се работи тук е и да се живее тук. Съдбата ни някак става обща. Моите дела определят съдбата на хижата. А хижата определя и моята съдба. Поне до момента. И не, това не е клише. Абсолютната реалност е.

Публикувана в Личности

От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщават, че временно е ограничено движението на МПС над 12 т по път II-35 Троян – Кърнаре през „Троянски“ проход поради снеговалеж.

Публикувана в Общество

33-годишен, криминално проявен мъж от гр. Гълъбово е задържан, като съпричастен към възникнал в първите минути на 6 януари пожар, в паркиран до автомивка в Троян лек автомобил. Огънят напълно е унищожил предната външна част на превозното средство, както и тавана, горната част на седалките и предното табло на купето на автомобила. До бързото установяване и задържане на лицето се е стигнало след проведени съвместни оперативно-издирвателни мероприятия от криминалисти на РУ Троян, ОД МВР-Ловеч и ОД МВР-Стара Загора.

Публикувана в Крими

През месец януари 2022 г. се наблюдава активиране на фалшивите съобщения от името на „Български пощи“ ЕАД.

Публикувана в Общество