Статии филтрирани по дата: Четвъртък, 04 Август 2022

Светослав Славчев отново е назначен за областен управител на област Ловеч. Това стана ясно от решение на Министерски съвет, с което се сменят областните управители на 25 области, като от тях 17 са заемали тази длъжност и в предишен период.

Публикувана в Общество

*На своето заседание в края на юли Общинският съвет прие отчета за изпълнение на бюджета за първото полугодие на 2022 г.

На фона на редуващите се кризи, приходната част на бюджета на Община Троян за първото полугодие на 2022 г. остава стабилна, което дава известни основания за спокойствие.

Публикувана в Общество

На 20 август, в прохладата на туристически комплекс „Беклемето“, професионалисти и любители пчелари от Троян, Карлово и страната ще се съберат за 58-та Националната пчеларска среща „Север-юг“. Събитието, освен специализирана информация и дискусионен клуб на сдруженията на пчеларите, включва и изложба - базар на мед и пчелни продукти, съобщават от общинската администрация.

Публикувана в Общество

На 24.06.2022 г. стартира кандидатстването по Програма на Министерство на образованието и науката за изграждане и основен ремонт на спортни площадки в държавните и общинските училища.

Публикувана в Образование