Статии филтрирани по дата: Понеделник, 06 Ноември 2023

Уважаеми жители на община Троян, на 07.11.2023 г. (вторник), от 13:30 ч., в салона на Община Троян ще се проведе тържествено заседание за конституиране на новоизбрания Общински съвет – гр. Троян и встъпване в длъжност на г-жа Донка Михайлова, кмет на Община Троян и избраните кметове на населените места от общината, за мандат 2023-2027 г.

Публикувана в Общество

Представители на общинските администрации обсъдиха на работна среща при областния управител вчера предложението за национална карта на социалните услуги и дадоха своето положително становище. Актуализирани са планираните места за отделни социални услуги в посока завишаване на техния брой съобразно идентифицираните потребности в общините. Тази промяна не влияе негативно на планираните и утвърдени намерения за развитие на социалните услуги на територията на област Ловеч, а дава възможност да бъде увеличен капацитетът на съществуващите социални услуги или разкриване на нови за бъдещ период.

Публикувана в Здраве

BG-ALERT е система за разпространение на съобщения за предупреждение на населението, реализирана от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – МВР.

Публикувана в Общество