Статии филтрирани по дата: Вторник, 14 Март 2023

На 15.03.2023 г. / СРЯДА /, поради изпълнението на обект „Текущ ремонт тротоари в град Троян“ ще започнат строително-ремонтни работи на ул. „Симеон Велики“ (от кръстовище с ул. „Христо Ботев“ до кръстовище с ул. „Васил Левски“) по северен тротоар. Поради извършващите се строителни работи, ще бъде ограничено преминаването в участъка от кръстовище с ул. „Васил Левски“ до кръгово кръстовище с ул. „Христо Ботев“. Необходимо е гражданите да отстранят от строителната площадка личните си и служебни пътни превозни средства в часовия диапазон (08:00 – 17:00 ч.) за периода на строителните работи.

Публикувана в Общество

Обява за набиране на доброволци за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и отстраняване на последиците от тях.

Уважаеми граждани на Община Троян, опазването живота и здравето на хората, ефективната защита на имуществото им при пожари, бедствия, аварии и извънредни ситуации изцяло зависи от тясното сътрудничество и партньорство между професионалисти, местна власт, представители от различни клубове, отряди и други неправителствени организации, но не на последно място и от доброволните формирования.

Публикувана в Общество

След подадени сигнали в Община Троян от кметове и кметски наместници бяха установени няколко нерегламентирани сметища на територията на общината -  под железопътния мост при разклона за с. Калейца, в селата Врабево, Дебнево, Старо село и Добродан. Извършени бяха дейности по събиране и натоварване на отпадъците с багер и разтоварване на отпадъците от ОП „ Комунални услуги“ – Троян.

Публикувана в Общество