Петък, 11 Юни 2021 07:03

Изложба базар на кръжочници от Шошковата къща

Директорът на ЦПЛР Ралица Колева Директорът на ЦПЛР Ралица Колева

По случай края на учебната година Центърът за подкрепа за личностно развитие – Троян, откри благотворителна изложба "Млад занаятчия" под надслов "За сбъдването на една мечта". Изложбата включва творби, изработени с много търпение и старание от ученици, посещаващи ателиетата по дърворезба с ръководител Веска Колева, керамика с ръководител Надежда Христова, моден дизайн с ръководител Маргарита Мехмедалиева, приложна креативност, изобразително изкуство и школа по етнография и природни занаяти с ръководител Милена Кабакчиева. Събраните средства ще бъдат в подкрепа на общински фонд за асистирана репродукция. Базарът ще продължи до 11.06. – петък.

При откриването на изложбата са изнесли концерт със своя нов репертоар от закачливи песни младите певци от детската вокална група "Щурчета" при ЦПЛР – Троян, с ръководител Надежда Бурева.

Събитието показва колко знания, естетическа култура и широк светоглед за значимите неща в живота са получили децата в кръжоците на Шошковата къща.

Нека всички, които искат да подарят усмивка на едно семейство от Троян, да посетят изложбата, за да помогнат щастието да бъдеш родител да стане реалност!

Галерия със снимки