Фотоизложба „Дивото“ на 14-ти МФС гостува в Природонаучния музей в Черни Осъм

Фотоизложба „Дивото“ в Природонаучния музей в Черни Осъм Фотоизложба „Дивото“ в Природонаучния музей в Черни Осъм

Природонаучният музей ще бъде домакин на една от най-екзотичните изложби тази година. Изложбата на 14-и международен фото салон "Дивото" представя най-добрите кадри, заснети от фотографи-ценители от цял свят, които се прекланят пред великолепието на дивата природа. Тази удивителна изложба представя 76 невероятни фотографии, събрани с грижа и страст, от хиляди кандидати от цял свят.

Изложбата "Дивото" ще разкрие своята красота в три поредни части, които ще бъдат представени поетапно в музея през следващите три месеца (от ноември до януари). В първата секция, посетителите ще се потопят в живота на дивите животни, разглеждайки портрети на Диви животни, птици и риби. Втората част на изложбата ще покаже впечатляващи снимки на животни от зоопарк, представяйки ги в целия им блясък. Последният, трети раздел отвежда в свят на невероятни природни пейзажи, умело заснети от авторите.

Тази изложба ще бъде достъпна за посетители на музея през следващите три месеца и ще предостави възможност на всеки да се потопи в уникалната колекция със снимки от 14-тия Международен Фото Салон "Дивото". Заплени се от красотата на нашия свят!

Споделяне