Владимир Киров за най-новата си изложба в Сити Марк Арт Център

Владимир Киров с дъщеря си Любомира Кирова на откриването най-новата си изложба в Сити Марк Арт Център Владимир Киров с дъщеря си Любомира Кирова на откриването най-новата си изложба в Сити Марк Арт Център

Сити Марк Арт Център е най-новото място за събития, което впечатлява. Място, където историята среща технологичните новости. Място в абсолютния център на столицата, което носи аристократичния дух на Стара София. Уникална среда за специални събития. Сити Марк Арт Център е мултифункционална зала с високо-технологично и техническо оборудване, която предлага разнообразни възможности за провеждане на широк спектър от събития, като например за концерти, постановки, изложби.

Изложбата се откри на 14 февруари като празник на виното и влюбените и осем години от откриването на СИТИ Марк Арт Център.

Освен изложбата имаше и представление „Аз и ти преди ние“. Една от любимите екранни двойки на българските телевизионни зрители – Влади Михайлов и Йоанна Темелкова (за посветените – Денис Топал и Лора от сериала „Братя“), вече са заедно и на театралната сцена. Събира ги новата пиеса на сценариста Светльо Томов „Аз и ти, преди ние“, писана специално за тях. Романтичната комедия, аплодисментите за чиято премиера отшумяха преди седмица в столичния Сити Марк Арт Център, е дебют в театралната режисура на младия Димитрис Георгиев.

Изложбата беше открита с концерт класическа музика. Любен Генов като председател на СБХ откри изложбата. Да се надявам ,че ще ми изпрати текста от откриването. На откриването след пиесата имаше конкурс  за любовно послание.

Картината е със заглавие „Влюбена жена- очакване“ и беше спечелена от жена архитект( запознах се с нея когато и връчих картината но и забравих името) На изложбата имаше много наши настояши и бивши ученици и учители.

А това е картината, която подарих. Аз правя изложба там за втори път , но Любомира участва с 3 свои големи платна 90/90 см и 4 платна 50/70 см. Много изразителни, мистични със символика и изчистени като композиция. Аз участвах с живописни платна и миниатюри. Мотото на платната ми беше „Споделени тайни“. Момичета, които говорят за любов. Заглавията бяха реплика от неосъществен разговор и психологическата ситуация след тази реплика. (Може и така да се каже) (Това имах на предвид) (Не е това, което си мислиш) и т.н.

---

Владимир Киров

Споделяне