"Изгубените букви" на Геновева Ненова очарова малки и големи читатели в Троян

На 30. март 2024 г., събота, в Туристическия информационен център – Троян, се състоя вълнуваща среща с авторката Геновева Ненова и нейната нова книжка "Изгубените букви".

Презентацията на Ненова привлече вниманието на много малки и големи читатели, нетърпеливи да се запознаят с историята и да получат автограф от авторката.

Геновева Ненова, родом от Троян, представи книгата по увлекателен начин, разкривайки тайните на сюжета и героите.

Доц. Анелия Рангелова, д-р по психология от Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий" и Педагогическия  университет - Плевен, сподели своите впечатления от "Изгубените букви", подчертавайки нейните качества и значение.

Приказната история оживя пред публиката, прочетена от Петя Абаджиева, известна с неповторимия си глас и участието си в озвучаването на много детски филми.

"Изгубените букви" е вълнуващо приключение, което ни потапя в света на буквите и ни запознава с мъдрия герой Дядо Павел (той носи името на бащата на троянката).  Книжката е не само забавна, но и поучителна, насърчавайки любопитството към българския език и традиции.

Срещата в Троян бе изпълнена с много емоции, усмивки и вълнение. "Изгубените букви" намери своите верни читатели, които ще се радват на нейните послания и красиви илюстрации.

За Виктория Томова:

Виктория Томова е художник и графичен дизайнер. Завършила е Националната художествена академия със специалност "Графика". Има 13 години стаж в графичния дизайн. Обича да рисува и да твори. "Изгубените букви" е първата книжка, по която работи като художник.

---

Снимки: Troyanexpress.com / 2024 г.

Споделяне