Концерт на Паолена Бънджева в НЧ "Наука-1870 г." - град Троян

Концерт на Паолена Бънджева в НЧ "Наука-1870 г." - град Троян Концерт на Паолена Бънджева в НЧ "Наука-1870 г." - град Троян

Паолена Бънджева е на 18 години, родом от град Троян. Занимава се с музика от 5-годишна възраст. Записва се в класа по пиано на Амория Маркова и във ВС "Усмивка" – с ръководител Светла Червенкова. След края на началното си образование в НУ "Христо Ботев", тя започва да учи в СУ "Васил Левски" и става част от Студия "Гласове", с художествен ръководител Мариета Жекова. В 9 клас решава, че нейното призвание е Музиката, затова кандидатства в Национално училище по изкуствата "Панайот Пипков" – град Плевен. Приемат я в класа по поп и джаз пеене на д-р Доротея Люцканова, чиято подкрепа и търпение ѝ помагат да завоюва много награди на международни и национални певчески конкурси.

Тази година Паолена се дипломира и завършва своето обучение по специален предмет поп и джаз пеене. През тези три години на подготовка, тя участва в редица концерти на училищна сцена със звездите Любо Киров, Маргарита Хранова, Нора Караиванова и Стефан Илчев.

На 17 април ще пее на една сцена заедно с легендата на българската естрада – Мими Николова. Водещ на концерта ще бъде изпълнителният директор на Jazz FM Radio – Светослав Николов.

Като един хубав завършек на тези прекрасни ученически години, тя ще представи пред троянската публика своя дипломен концерт. Ще ви пренесе с машина на времето през златните десетилетия на ХХ век и съвременния ХХI век. Ще чуете песни в жанровете поп, джаз и диско. Специални гости ще бъдат: Тервел Иванов, Антонио Христов, ученици от НУИ "Панайот Пипков" – град Плевен и танцьори от Dance with me by Chrissy Alex.

Каним ви на това музикално пътешествие на 24.04.2024 г. /сряда/ от 18:30 часа в салона на НЧ "Наука – 1870 г." - гр. Троян.

Споделяне

Галерия със снимки