Започват кинопрожекциите в троянското читалище

Стефан Цанов закупи първия билет Стефан Цанов закупи първия билет Снимка: Фейсбук страницата на НЧ "Наука-1870 г." Троян

С реализирането на проект „Ремонт и закупуване на оборудване и обзавеждане на НЧ „Наука – 1870 г.” – Троян” читалищният салон е оборудван с последен модел кинопрожекционна техника.

Изградена е съраунд система, която придава усещане за дълбочина и пространство на звука. Монтиран е специален бял екран, различаващ се от стандартните сиви в повечето киносалони, позволяващ по-добър контраст и яркост на цветовете. Иновативният 3D модул ще даде възможност на нашите зрители да гледат 3D прожекции с изключително добро качество. Високият клас оборудване изисква съответно и по-висок клас очила. Нашите очила (Dolby 3D Digital Cinema Viewing Glasses) са предназначени единствено за този тип кинопрожекционна система, която не съответства с друг тип 3D очила, освен това те са предназначени за многократна употреба. Това обуславя и високата им цена от 33 лв. – в пъти по-висока от цената от 2 лв., на която си купувахме досега очила за еднократна употреба. Затова нашите очила зрителите ще получават под наем за символичната цена от 0.50 лв. Това е един вид застраховка. Вярваме, че нашите зрители ще пазят очилата съвестно като свои собствени. Сигурни сме, че любителите на 3D киното ще оценят разликата в качеството и детайла.

Програмата на кинопрожекциите ще започва в петък и ще продължава до четвъртък следващата седмица, когато ще бъде сменена с нова. Информация ще получавате веднага в Интернет на профила и страницата ни във Фейсбук и на сайта на читалището, както и на рекламните афиши пред сградата на читалището. Програмата ще включва филми за различни възрасти – малки, по-големи и възрастни.

Днес, 19 юли 2019 г., петък, започваме в 11:50 ч. с „Играта на играчките: Пътешествието”. Следват „Спайдър-Мен: Далече от дома” – 13:40 ч., „Цар Лъв” – 15:50 ч., „Анабел 3” – 18:00 ч. и „Цар Лъв” – 20:00 ч. Билети можете да закупите във фоайето на читалището непосредствено преди прожекцията на избрания от вас филм.

Заповядайте! Очакваме ви!

Троянци, това е нашият киносалон. Призоваваме ви – нека го пазим!

Първият зрител вече си закупи билет за първата прожекция. Това е нашият съгражданин Стефан Цанов.

 

Програмата на кинопрожекциите за периода от 19 - 25 юли може да видите в нашата галерия по-долу!

 

*По информация на НЧ "Наука-1870 г." - Троян

 

 

Споделяне