Кметът на Троян Донка Михайлова в Националния съвет на БСП

На снимката от ляво надясно: Донка Михайлова, Корнелия Нинова и Георги Свиленски На снимката от ляво надясно: Донка Михайлова, Корнелия Нинова и Георги Свиленски

Троянският градоначалник Донка Михайлова е в първата двайсетица сред най-авторитетните имена на партията, безспорно като доказан общественик – през 1999 г. – председател на Сдружение „Знание” – Ловеч; 2005 г. избрана за народен представител в 40-ото Народно събрание; 2011 г. избрана за кмет на община Троян; преизбрана за кмет на общината през 2015 и 2019 г. и член на КС на НСОРБ мандат 2011 – 2015 г.; 2015 – 2019 г. - заместник-председател на УС на НСОРБ.

На проведения вчера 50-ти Конгрес на БСП е избран състава на Националния съвет. От 902 гласували делегати, са избрани 152 члена на НС – 37 от тях от квотата на Младежкото обединение. 31 члена на Националният съвет са делегирани представители, а 4 са по право.

След приключването на конгресa Михайлова сподели в социалните мрежи, че се надява силите на всички интелигентни, почтени и можещи хора в партията да се обединят за доброто на България и да бъдат преодолени разделенията, основани на лични и користни интереси.

Сред избраните за делегирани представители в Националния съвет е и бившият кмет на Ловеч - Минчо Казанджиев.

Целия състав на новия Национален съвет на БСП, може да видите от тук: [линк]

www.HemusNews.com

Споделяне

Медия