Троянци ще пазаруват в няколко хипермаркета тази година

Отдавнашната мечта на троянци да имат свои големи магазини, която частично бе осъществена чрез Т- market и Life, ще бъде въплътена тази година в магазини на Lidl и Billa.

От Billa, които ще бъдат в централната част на града, първо трябва да изградят необходимата инфраструктура, свързана и с транспортното осигуряване. Става дума за участък на улицата от кръговото при Големия пазар до Ловния ресторант, където също ще се изгради кръгово кръстовище – това е мнението на специалисти. От другия хипермаркет са в напреднала фаза на градеж в бившия терен на някогашния Елпром. Така троянци вече няма да пътуват до Ловеч и Севлиево заради покупки в прочутите вериги. Възможно е да се стигне до фалити на малки магазини, но също така – да се подобри обслужването и част от цените да станат по-ниски.

На сайта на Лидл има 3 свободни позиции за работа там като касиер продавач, едната от които е на 4-часов работен ден, другата – за 6-часов работен ден и стартова заплата 718 лв., а в третата обявена позиция, където не са посочени работните часове - за 920 лв. Всяка заплата в следващите години ще расте прогресивно. Кандидатстването е до 16 февруари.

www.HemusNews.com

Споделяне