Понеделник, 22 Март 2021 21:40

Покана към участниците в спорния конкурс за управител на Изложението

Национално изложение на художествени занаяти и изкуствата - с. Орешак, община Троян Национално изложение на художествени занаяти и изкуствата - с. Орешак, община Троян

Във връзка с предизвикания силен обществен интерес към конкурса за управител на „Национално изложение на художествените занаяти и изкуствата“ с. Орешак и по-специално към определения резултат от него предоставяме на читателите на "Хемус Нюз" възможността да се запознаят с протокола от проведения конкурс и с излъчения резултат от него (изтегли от тук). Заедно с протокола предоставяме на читателите ни и подаденото колективно възражение срещу решението му (изтегли от тук).

С оглед ширещите се в социалните мрежи съмнения за тенденциозност в определянето на спечелилия конкурса – г-жа Иванка Джабраилова, с цел осигуряване на по-голяма прозрачност и публичност на случая

Отправяме покана към всички участници в конкурса да предоставят на читателите ни своите Програми и разработки относно „НИХЗИ - Орешак“ ЕООД, които са представили на конкурса.

След тридневен период, за да могат читателите ни да се запознаят с разработките на участниците, ние публично ще зададем по 5 въпроса на всеки от тях.

Всички въпроси и отговори ще бъдат качвани на сайта на медията.

Така нашите читатели ще имат възможност да се запознаят с бизнес-програмите на всички участници, да коментират и задават своите въпроси към тях. Ще се осигури необходимата публичност и равнопоставеност към всички.

Така ние, като отговорна и безпристрастна медия, ще осигурим необходимата прозрачност, като защитим обществения интерес!

Силно се надяваме поканата ни да бъде приета от всички, за което предварително им благодарим!

Участниците в конкурса може да изпратят своите програми и разработки на следния имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

---

www.HemusNews.com