Допуснаха двама кандидати до следващите етапи на конкурса за управител на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ ООД

Председателят на комисията Ангел Ангелов и юристът Цвета Димова при отварянето на документите Председателят на комисията Ангел Ангелов и юристът Цвета Димова при отварянето на документите Снимка: Вестник "Троянски глас"

Днес, 30.11.2021 г., се проведе първият етап на втория конкурс за възлагане на управлението на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ ООД - предварителен подбор на кандидатите по документи.

Кандидатите, които бяха подали документи за участие, са четирима - Ганка Кукенска, Пламен Бойновски, Камен Спасовски и Айнур Кехайова. Тази сутрин пликовете с документите бяха отворени от председателя на изборната комисия – зам.-кмета на Община Троян Ангел Ангелов, в присъствието на нейните членове, двама от кандидатите и журналист, съобщават от вестник "Троянски глас".

След публичната част процедурата по разглеждане на документите продължи в присъствието само на членовете на комисията, като резултатът от първия етап Община Троян е обявила на официалния си сайт в раздел "Кариери".

Съобщението гласи следното:

Днес, 30.11.2021 г. се проведе първи етап - предварителен подбор на кандидатите по документи на конкурса за възлагане на управлението на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ – ООД, гр. Троян.

Комисията, назначена със задача да проведе конкурса, реши:

1. Допуска до следващите етапи на конкурса за възлагане управлението на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ ООД кандидатите:

  • Ганка П. Кукенска;
  • Пламен Д. Бойновски.

2. Не допуска до следващите етапи на конкурса за възлагане управлението на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ ООД кандидатите:

  • Камен Н. Спасовски;
  • Айнур Р. Кехайова.

На 2 декември, четвъртък, ще се проведат вторият и третият етап на конкурса, които включват представяне и оценяване на концепциите за развитие на дружеството и събеседване с кандидатите.

---

Използвана е информация и снимка от вестник "Троянски глас"

Споделяне