Троянският кмет Донка Михайлова отново „Кмет на гражданите”

Кметът Донка Михайлова получи тази вечер знака за „Кмет на гражданите” в средна по големина община.

Информацията е качена на платформата, организатор на конкурса чрез онлайн гласуване от няколко години. Общо гласувалите тази година са почти 700 000 души.

Кметовете на Сливница, Горна Оряховица и Монтана са с приз „Кмет на годината” за малка, средна и голяма община. Отличия имат още градоначалниците на Ловеч, Угърчин ( за социална община ), Ивайловград и Стара Загора ( кмет на гражданите), Девня, Дупница и Варна ( категория градска среда), Перник и София ( транспорт), култура, туризъм, фестивали и традиции ( Девин, Поморие, Казанлък), образование, спорт и младежки политики ( Долна баня, Смолян, Велико Търново), инвестиции и работни места ( Костинброд, Челопеч, Елин Пелин, Враца), социална община – Панагюрище и Благоевград, smart city са спечелили Момчилград, Ботевград и Бургас.

С 28 общини измежду 265 в страната да попаднеш в такъв конкурс, е престижно и повод за гордост и за жителите на общината.

"Това е 4-та награда, която получавам от Kmeta.bg, но тази ми е най-скъпа, защото има смисъл да работим само ако подобряввме живота на гражданите ни. Тази награда е за жителите на Троян!", обърна се от своя страна кметът на Троян.

 

*Снимки в галерията: Фейсбук страницата на Донка Михайлова

Споделяне

Медия