Отмениха куп културни и спортни събития в Троян

След първите доказани случаи на коронавирус в България, Министерски съвет взе решение за отмяна на всички културни събития на закрито в цялата страна. Не закъсняха и реакциите в Троян.

Ръководството на НЧ „Наука – 1870 г.“ – Троян обяви, че на основание заповед на министъра на здравеопазването с цел ограничаване на опасността от разпространение на COVID – 19 (коронавирус), ПРЕУСТАНОВЯВА РЕПЕТИЦИИТЕ на следните читалищни формации: ВС „Усмивка“, ФА „Траяна“, „Ха, за здраве“, Студия „Гласове“, Дамски камерен хор, любителския театрален състав, както и заниманията в Школата по изобразително изкуство, считано от 09.03.2020 г. (понеделник) до 15.03.2020 г. (неделя).

Представлението "Лъжата" от Флориан Зелер с участието на Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов, Милена Маркова, което бе насрочено за 18 март 2020 г., също се отлага за 21 май 2020 г.

С оглед усложнената вурусологична обстановка в страната, управителният съвет на БК Чавдар също взе решение да се преустановят временно всички тренировъчни занимания и спортни мероприятия за всички възрасти, провеждащи се в зала Чавдар Троян.

Споделяне