Павлин Дишев бе избран за "Спортист на годината" на НСА „Васил Левски“ за 2018 г.

На 13 декември Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА) отличи най-добрите си спортисти за 2018-та в тържествена церемония „Спортист на годината“.
Тази година троянци може да се чувстват горди, т.к. призът „Спортист на годината“ бе присъден на троянецът Павлин Дишев, който тази година спечели бронзов медал на Световното първенство по карате в Молдова и първо място в отборното класиране.

Наградата, която се изразява в медал на НСА и чек за стипендия, му бе връчена от ректорът проф. Пенчо Гешев и зам.-кметът на Столична община доц. Тодор Чобанов. Тя е осигурена от председателя на Съвета на настоятелите на НСА Красимир Дачев.

Троянци имаме и още един повод за радост. На същото мероприятие, троянката Изабела Христова бе класирана на шесто място в класацията за най-добри постижения за 2018 г. на НСА "Васил Левски".
Изабела е състезателка по джудо и през тази година завърши на първо място в Държавния личен шампионат (ДЛШ) за жени до 23 г., първо място в ДЛШ за девойки и трето място в ДЛШ за жени.

От екипа на Hemus News - честито!!!

 

*Използвани са снимки от сайта на НСА "Васил Левски"

Споделяне