Отлично представяне и шампионски титли за колоездачен клуб "Хемус-1896" на ДЛШ в Сливен

Колоездачен клуб "Хемус-1896" Троян Колоездачен клуб "Хемус-1896" Троян Снимка: КК "Хемус-1896"

*Стефан Йовевски - двукратен шампион на България за 2020 година; Васил Киряков – шампион и вицешампион на България за деца до 12 г.; КК "Хемус-1896" - вицешампиони на България за 2020 за момчета младша възраст. 

На провелия се наскоро Държавен личен шампионат (ДЛШ) по колоездене за момчета младша възраст, момчета старша възраст и момичета в Сливен на шосе, състезателите на троянския колоездачен клуб "Хемус-1896" отново доминираха и доказаха, че се намират в отлична спортна форма.

При момчета старша възраст Стефан Йовевски за пореден път демонстрира класата си и завоюва шампионските титли в дисциплините „индивидуално по часовник” и „общ старт”.

При децата до 12 годишна възраст, след чудесно представяне Васил Киряков стана шампион на България в дисциплината „индивидуално по часовник” и се окичи със сребърен медал и вицешампионска титла в дисциплината „общ старт”.

При момичета старша възраст отлично се представи и Мартина Младенова заемайки престижното 4-то място в дисциплините „индивидуално по часовник” и „общ старт”.

В крайното отборно класиране при момчета младша възраст, отбора на "Хемус-1896" е вицешампион на България за 2020 година в състав Васил Димитров, Християн Иванов, Станислав Цветанов, Васил Киряков и Пресиян Стоянов.

Състезателите благодарят на Община Троян и спонсорите: "Судал" ЕООД, "Калинел" ЕООД, "Униор България" ООД и Веломагазин Троян, които допринасят в голяма степен за постигнатите успехи.

Още снимки може да разгледате във фотогалерията по-долу.

По информация и снимки на Колоездачен клуб "Хемус-1896" Троян

 

www.HemusNews.com

Споделяне