Майкъл Иванов с четвърта поредна победа в Републиканския шампионат по мотокрос

Майкъл Иванов Майкъл Иванов Снимка: БФМ

В неделя на мотополигон "Зелендол" край Благоевдград се проведе чртвъртият кръг от Републиканския шампионат по мотокрос на България, където Майкъл Иванов от отбора на "АИТ рейсинг тийм" с мотор "Хускварна" записа 4-та поредна победа от 4 старта през сезона. В клас МХ 1 Майкъл беше най-бърз и в двата манша, като изпревари Жулиан Георгиев от "М6 Ямаха рейсинг тийм" с "Ямаха" и Георги Георгиев от "Киппен МХ рейсинг тийм" с "Кавазаки".

В другите класове:

Клас МХ 65: Поредната си победа през сезона записа и Дани Цанков от "М6 Ямаха рейсинг тийм" с "Ямаха", който триумфира и в двата манша. След него завършиха Георги Гинов от "Мотоспорт Варна" с "Хускварна" и Александър Цветков от "Ябланица МХ" също с "Хускварна".

Клас МХ 2: победата е за Николай Малинов от "АИТ рейсинг тийм" с КТМ, пред Виктор Нейчев от клуба-домакин "Еър макс рейсинг тийм" с "ГасГас" и Димитър Грозданов от "М6 Ямаха рейсинг тийм" с "ГасГас". Тримата повториха и класирането в клас МХ 2 Junior.

Клас МХ: Успех записа и Григор Царев от "Джи ар си моторспорт 2020" с "ГасГас", който не остави много шансове на съперниците си и в двата манша. След него приключиха Николай Йовчев от "Еър макс рейсинг тийм" с "Хонда" и Венцислав Драгомиров от МСК "Севлиево" с "Кавазаки".

---

По информация на БФМ

Споделяне