Троян е домакин на ДП по ски ориентиране - средна дистанция и Купа "Троян" и мемориал инж. Марин Радевски

Държавно първенство по ски ориентиране - средна дистанция в Беклемето, община Троян Държавно първенство по ски ориентиране - средна дистанция в Беклемето, община Троян

През предстоящите почивни дни - 12 и 13 февруари, Троян е домакин на Държавното първенство по ски ориентиране - средна дистанция и състезание за Купа "Троян" и мемориал инж. Марин Радевски. Състезанията ще се проведат в Състезателен център – писта за ски-бягане и биатлон Беклемето.

Стартът на Държавното първенство - Средна дистанция е на 12 февруари 2022 г. (събота) от 13:00 часа. Преди това от 11:00 до 13:00 часа - проверка на документи в състезателния център.

Стартът за Купа "Троян" и мемориал инж. Марин Радевски, също "Средна дистанция", е на 13 февруари 2022 г. (неделя) от 11:00 часа. В 14:00 часа - обявяване на резултатите и награждаване на победителите.

"Купа Троян" се проведе и миналата година след десетгодишно прекъсване. От 2021 г. тя е в памет на съгражданина ни и почетен гражданин на Троян – инж. Марин Радевски, като човек, който през последните години е помагал много на спорта, културата, образованието, социалните дейности и е правил дарения за много други каузи.

Организатори са Община Троян, Българска федерация по ориентиране и Ски клуб "Хемус" - Троян с председател Иван Беломъжев.

Повече информация за състезанията може да получите от тук:

Споделяне