Благотворително изкачване на Беклемето "Troyan Bike and Run"

Благотворително изкачване на Беклемето "Troyan Bike and Run" Благотворително изкачване на Беклемето "Troyan Bike and Run"

На 1 юни любителите на колоезденето и бягането ще имат възможността да се включат в благотворителното изкачване на Беклемето "Troyan Bike and Run". Събитието, организирано с цел събиране на средства за разширение на учебното трасе за деца в гр. Троян, обещава вълнуващо преживяване сред природата.

Основната част от финансирането за пъмп-трака ще бъде осигурена от Община Троян, а събраните по време на събитието средства ще бъдат използвани за добавяне на сложни елементи и допълнителна инфраструктура към детското трасе в местността "Турлата" в центъра на града.

Трасето на състезанието е дълго 18 км, с положителна денивелация от 500 м и е подходящо за начинаещи. Началото на маршрута е от голямата ски писта в "Беклемето", преминава през гориста местност край х. Чучул и достига до арката на Свободата, след което следва спускане към финала. Стартът е в 10:30 часа, а регистрацията ще се осъществява на място от 9:00 часа.

Участниците ще бъдат разпределени в четири групи: Мъже, Жени, Деца и E-bikes. По време на състезанието ще има два основни подкрепителни пункта, предлагащи вода и закуски.

Входната такса за участие е 30 лв., като организаторите се надяват и на допълнителни дарения. Награждаването ще се състои под голямата ски писта "Сима" в импровизирана гастро-релакс зона.

Всички събрани средства ще бъдат добавени към бюджета за изграждането на Пъмптрак "Турлата", като се осигурява по-добра начална подготовка за младите колоездачи в Троян.

Повече информация може да получите на следната Facebook страница: [ВИЖ ПОВЕЧЕ]

П.п.: Идеен дизайн на Пъмп трак "Турлата" в град Троян:

Споделяне

Галерия със снимки