Колоездачен клуб "Хемус-1896" Троян организира състезание по колоездене за деца и ученици

По случай 1 ноември - Ден на народните будители, колоездачен клуб "Хемус-1896" Троян организира състезание по колоездене за деца и ученици. То ще се проведе на 6 ноември (сряда) от 16:30 часа на площад "Раковски" (градинката пред Информационно културния център в Троян).

Целта на мероприятието е популяризиране на колоездачния спорт в град Троян и подбор на деца за попълване на отборите от детско-юношеската школа на клуба.

Състезанието ще е разделено на 4 групи:

  • І група деца от 4-6 години;
  • ІІ група деца от 7-9 години;
  • ІІІ групо деца от 10-12 години;
  • ІV група деца от 13-15 години.

Право на участие имат всички желаещи деца и ученици. Състезателното трасе ще бъде охранявано, маркирано и затворено. Oрганизаторите на състезанието няма да носят отговорност при евентуални инциденти по време на състезанието.

Първите трима състезатели от всяка възрастова група ще бъдат наградени с медали и предметни награди, като награждаването ще се извърши 15 минути след завършване на състезанието .

Заявка за участие може да се направи на телефон: 0888337814, на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., във веломагазин „Хемус Троян” – градинката на киното или на място 30 минути преди старта на състезанието.

 

*По информация на колоездачен клуб "Хемус-1896" Троян във фейсбук

Споделяне