Спорт

През изминалия уикенд се проведе финалният девети кръг от Републиканския шампионат по мотокрос на България, в който взеха участие общо 94 пилота. Домакин през двата състезателни дни беше мотополигон "Зелен дол", община Благоевград.
Европейската шампионка за девойки Анна-Мария Манушева спечели първо отличие за България на Световното първенство по самбо в Чонджу (Южна Корея).
Сряда, 06 Ноември 2019 09:43

Станимир Беломъжев стана татко

Троянската гордост Станимир Беломъмжев е станал татко. Това се разбира от негова публикация във фейсбук, която гласи:
По случай 1 ноември - Ден на народните будители, колоездачен клуб "Хемус-1896" Троян организира състезание по колоездене за деца и ученици. То ще се проведе на 6 ноември (сряда) от 16:30 часа на площад "Раковски" (градинката пред Информационно културния център в Троян).
Станимир Беломъжев бе част от българския отбор, който участва в седмите Световни военни игри в Китай.
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев бе гост на церемонията на Българската федерация по биатлон, с която беше закрит сезон 2018/2019. Кралев награди най-добрите биатонисти при мъжете за купа “България”.
През изминалия уикенд на мотополигона в Айтос се проведе осмият кръг от Републиканския шампионат по мотокрос и Отборната купа за сезон 2019-та на България.
215 участници от 36 клуба от различни краища на страната взеха участие в проведеното състезание по ориентиране за купа „Троян“ и маратон по ориентиране, тази събота и неделя - 12 и 13 октомври в Орешак. Стройната организация от страна на домакините от местния клуб “Хемус“ по отношение на провеждане на…
На 8 септември на мотополигона в Троян се проведе петият кръг от Източновропейския шампионат по мотокрос. В състезанието взеха участие 84 пилоти от 5 държави. И този път троянският състезател Майкъл Иванов (Тексим мотор спорт, КТМ) оправда очакванията на всички и спечели убедително първото място в квалификацията и в състезанието…
Състезанието ще се проведе този уикенд (7-8 септември) на мотополигон "Троян". Заявки за участие в състезанието са подали състезатели от България, Румъния, Северна Македония, Гърция, Сърбия, Молдова и Турция, като броят на очакваните пилоти е над сто.
Страница 1 от 7