Мнения

Интересни мнения, постове и коментари, засечени в интернет и социалните мрежи

Четох думи на министър Вълчев, че все още не вижда достатъчно резултати от реформите в образованието. Причини много и скоро ще се опитам да систематизарам моята гледна точка в тематична статия. Днес ще се спра само на една от най-потискащите причини. Училището е мрежа от човешки отношения, по която непрестанно…
Tроянецът Минко Гечев, който е инженер в САЩ, Сан Франциско в екипа на Google и пътува по цял свят, за да изнася лекции. В интервюто той отдава значимо място и на първия си учител по програмиране и компютри Свилен Димитров в СУ " Св. Кл. Охридски"- Троян.
Местните парламентаристи в Троян, на проведеното редовна заседание на 29 май, приеха Наредба №2 за организацията и безопасността на движението на територията на община Троян, включваща известни ограничения за движението на пътни превозни средства с животинска тяга.
За мен резултатите от матурата по български не са изненадващи, ще стават все по-лоши.
На най-светлия празник (24 май) вместо да се радвам, трябваше да гледам агонията на отровено с фосфор куче.
Тема с продължение!!! Макар и със закъснение, строителната фирма вчера асфалтира участъка около проблемните шахти чупещи картери. Всички им благодарим, специално софиянци, които спокойно могат да карат в Троян.
Рядко губя самообладание, но този път възмущението ми беше сериозно. Мърлювщината и безхаберието на ловешката фирма извършваща ремонта на кръстовището до моста на Елпром просто нямат граници. Движейки се с колата си по моста откъм Елпром внимателно следейки да избиколя двете шахти "картероубиици", разположени на "точното за това място", забелязах,…
В много държави през 60-те години има различни политически гонения, има и политически репресии, но само в социалистическия алианс и то само в две държави от него СССР и България има подобни престъпления срещу човечеството.
Най-сетне изкуството намери адекватен начин да стане част от делничния живот на съвременния българин! Досега може и да сме гледали на него като на някаква отвеяна работа, но сега вече разбрахме как благодарение на него материалните неща могат да се променят в наша полза. В този смисъл, ако оттук нататък…
Граждани пускат нагоре-надолу снимки с възмущение от камари боклуци - в Столипиново, край пътища, в градини, гори и планини.
Страница 1 от 2