Неделя, 28 Февруари 2021 20:47

Татяна Стойкова ще е кмет на Калейца

Таня Стойкова Таня Стойкова Снимка: Донка Михайлова

В Калейца избраха за кмет Татяна Стойкова, издигната от КП „БСП за България“. От участвалите във вота 259 избиратели 163 са пуснали бюлетината за дългогодишната служителка в местното кметство.

До частичните избори се стигна след заболяване на досегашния кмет, избран от своя страна поради отказа да заема длъжността на певеца Ангел Минков.

До избирателния пункт си дадоха труд да отидат 56 % от от общо 466 имащи право на глас жители на голямото село. Да пожелаем успех на новия местен управник.

Татяна Стойкова е със 17-годишен стаж като служител в кметството и познава добре проблемите на селото. Два пъти е била временно изпълняваща длъжността кмет на с. Калейца. Владее отлично административното обслужване на гражданите, което в Община Троян се извършва по електронен път.

Акцентите в програмата на новоизбрания кмет за развитие на село Калейца са: реконструкция на улици, енергийно обновяване, строително-ремонтни дейности и оборудване на общински сгради, разширяване на уличното осветление, почистване на речните корита и направа на паркинг за водопад „Лопушница“.

www.HemusNews.com