Четвъртък, 07 Октомври 2021 12:34

Техномаркет отваря врати в град Троян на Петковден

Техномаркет разпъна голямо лого до "Арката на свободата" в к.к. Беклемето Техномаркет разпъна голямо лого до "Арката на свободата" в к.к. Беклемето Снимка: Техномаркет

Най-голямата верига за черна и бяла техника в България - Техномаркет, открива магазин в Троян. Той е 47-ият поред в страната и се намира в троянския ритейл парк в близост до магазин „Лидъл“. Откриването ще е на празника на град Троян - 14 октомври (Петковден), четвъртък.

Във връзка с откриването символично Техномаркет разпъна голямо лого на емблематично място до град Троян – "Арката на свободата" в к.к. Беклемето.

В деня на отварянето на вратите, клиентите могат да очакват много изненади – томбола голяма награда, отстъпки, специални оферти и много други. Между 10:00 и 15:00 часа Радио Веселина ще проведе игра като на всеки кръгъл час ще има скрити уреди в магазина и който ги открие ги печели.

А в 14:00 часа ще бъде официалното освещаване на магазина, когато г-жа Донка Михайлова, кмет на град Троян ще разреже лента с управителя на магазина, г-н Детелин Недялков.

Освен "Лидл" и "Техномаркет" очакванията са, че в така обособилия се търговски парк в близост до тях, ще отворят врати и други известни търговски вериги, които според слуховете от последните месеци са "Pepco", "DM" и други.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)