Кметът Донка Михайлова поздрави троянските олимпийци

Милена, Владо и Лора Милена, Владо и Лора

Кметът на Община Троян изпрати в четвъртък (24.02) поздравителен адрес до тримата троянци, които взеха участие в Зимната олимпиада – Владимир Илиев, Лора Христова и Милена Тодорова. Ето какво написа тя:

До
г-жа Милена Тодорова
г-н Владимир Илиев
г-жа Лора Христова

Уважаеми Милена, Владо и Лора, позволете ми да поднеса искрените си поздравления за достойното Ви представяне на XXIV-me олимпийски игри в Пекин. 3а нас е изключителна радост, че за първи път трима състезатели от община Троян участват в най-големия спортен форум и сме горди, че зад всяко от постиженията Ви стоят и трудът, и подкрепата на троянските школи по биатлон, дали началните стъпки към олимпийските върхове.

Знам, че очаквахте повече от себе си. Може би ние, стаили дъх пред телевизионния екран, също очаквахме повече. Но в дните след закриването на олимпиадата, при вече овладяната емоция, осъзнаваме колко много постигнахте. Вие поставихте малкия Троян редом до най-силните страни в зимните спортове. Борихте се истински и показахте качествата си. Затова искам да Ви уверя, че Троян се гордее с вас и Ви обича. Вие доказахте, че сте достойни да мерите сили с най-добрите в света.

Всяко Ваше постижение е източник на вдъхновение за младите хора в Троян и в България, лъч на надежда в трудните времена на пандемия.

Преди всичко Ви пожелавам да сте здрави, да съхраните ентусиазма, целеустремеността и енергията да преодолявате нови предизвикателства и постигате още по-големи успехи. Успешно завършване на сезона!

Ще се радваме да Ви посрещнем скоро в родния град!

 

С уважение, 

Донка Михайлова

Кмет на община Троян

Споделяне

Галерия със снимки