Поредното признание за троянските каратисти

Награждаване на троянските каратисти на сесия на Общински съвет - Троян Награждаване на троянските каратисти на сесия на Общински съвет - Троян HemusNews - новини за Троян и региона

На проведеното редовно заседание на местните парламентаристи, на 27 юни в Троян, официално бяха наградени призьорите от Световно първенство по шотокан карате за мъже в Букурещ 2019.

Според прието решение от април, тази година -  за  спечеленото първо място на Световно първенство по карате за мъже, е отпусната парична награда в размер на 3 360 лева на Пламен Мошеков. Сред наградените е и Айгюн Алиосманов завоювал второ място на Световно първенство по карате за младежи, на основание „Правилника за награждаване на изявени спортисти и техните треньори от Община Троян”, на които отпусната парична награда в размер на 1400 лева, както и на треньорите - Ивалина Станева - 2 888 лв. и Владислав Шишков - 2 240 лв. Рени Димитрова е с награда в размер от 1 120 лв. за завоювала трето място на Световно първенство по карате за девойки, а треньорът ѝ -  Румен Атев е с премия от 1 792 лв.

Споделяне