Първа отрицателна проба на мъжа от Троян, лекуван от коронавирус

МБАЛ "проф. Параскев Стоянов" - Ловеч МБАЛ "проф. Параскев Стоянов" - Ловеч

Първата проба след лечението от коронавирус, на мъжа от Троян в ловешката болница е отрицателна. Това съобщи директорът на лечебното заведение д-р Румяна Нановска, която лекува пациента в инфекциозното отделение, предаде БНР.

„За наша най-голяма радост и за щастие на пациента, може да смятаме, че той вече е оздравял. Чувства се много добре, здрав, без никакви оплаквания“, каза тя.

„Сега пращаме втората проба и утре ще имаме и нея. Така че след втората отрицателна проба той ще бъде изписан от отделението“, добави лекарката.

„Това е най-добрата новина, която можех да получа тази седмица наред с другите хубави нови – съпричастност, дарения, отзивчивост на гражданите“, каза още д-р Нановска.

Източник: БНР

 

А ето какво сподели нашата съгражданка Красимира Аманфо в социалните мрежи, която поддържа връзка със съпругата на троянския пациент:

"Веселин Ангелов е много по-добре! Браво! Той и семейството му са благодарни на всички познати и непознати съграждани, които мислеха и се молеха за него, сподели развълнувано съпругата му Деница!"

Споделяне