Троянска компания е разработила софтуер за управление на проекти

Екипът, разработил софтуера за управление на проекти Екипът, разработил софтуера за управление на проекти Снимка: TSD Group

В динамичния свят на дигиталните технологии, Artavolo се откроява като страхотно решение за управление на проекти в различни индустрии. Създаден от талантливи специалисти от Троян и ръководен от Бойко Марков, който е роден в Троян и е завършил СУ "Климент Охридски". Има награда Бризби за олимпиада по информатика. Завършва и Техническия университет със специалност ,,Магистър на компютърни системи

Artavolo е не просто инструмент за управление на проекти, той е универсална платформа създадена, за да отговори на нуждите на разнообразни екипи. Независимо дали работите в маркетинг, софтуерно развитие или друга област, която изисква ефективно управление на проекти, Artavolo предлага всичко необходимо. Artavolo предоставя възможности за възлагане на задачи, проследяване на напредъка и съвместно планиране, правейки го идеален за повишаване на продуктивността и осигуряване на гладък работен процес. Продуктът към момента е достъпен за безплатно ползване, като са налични и платени планове с допълнително място за съхранение и функционалности.

Наскоро Artavolo направи важна стъпка напред, като се партнира с TSD Group, водеща софтуерна компания, също базирана в Троян. Под ръководството на Герман Гачевски, TSD Group носи богат опит и техническа експертиза в сътрудничеството. Това партньорство съчетава силните страни на двете компании, като комбинира иновативния подход на Artavolo с мощните възможности за развитие и познанията на TSD Group.

Съчетанието на усилията между Artavolo и TSD Group обещава да отвори нови възможности в управлението на проекти. Заедно те ще въведат нови функции и подобрения, които ще направят Artavolo още по-необходим инструмент за професионалистите в различни сфери.

Artavolo е посветен на непрекъснатото подобряване и удовлетвореност на своите потребители, и това личи във всяка част от дизайна и функционалността му. С подкрепата на TSD Group и под ръководството на Бойко Марков, Artavolo е в перфектна позиция да води в революцията на управлението на проекти. Бъдещето изглежда светло за Artavolo и неговата нарастваща общност от потребители.

 

Споделяне