Времето назрява хората да прогледнат и инстинктите им да се пробудят

Няма да е далеч момента, когато всички посредствени политичета и мижитуркащи политактивистчета, наедряващи прогресивно под покровителството на местния олигарх, софийски схемаджия или някое друго политическо чучело, ще се простят със статуквото си.

Както вече заявих и обещах в социалните мрежи, проекта за Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 2 за организацията и безопасността на движението на територията на Община Троян по отношение забраната за каруците е вече готов и на 19.11.2018 г. беше заведен в деловодната система на Община Троян. Следва процедурата по извеждането на акта за публична консултация. Освен публикуване в сайта на Община Троян, ще публикувам акта във всички медии на територията на Община Троян. Ще отворя обществената консултация разбира се, с в. Троян 21, като верен съпартньор в битката срещу каруците.

Уважаеми съграждани, пиша тези редове с упование всеки да намери своята битка за справедливост, която да доведе докрай. Сега на дневен ред е този проблем, утре ще изведа следващия, другия месец ще дойде поредния следващ. Това което трябва не само аз, а всички да направим, е да се изправим открито пред заобикалящите ни проблеми и да ги решим. Да подхождаме без да се страхуваме, че узурпиралата властта, настояща политическа олигархия ще ни спре или увреди по един или друг начин.   Използвам случая да изразя безусловно подкрепата си  към каузата на протестиращите срещу чумавата политическа система в момента в България. Тази битка е и моя от немалко време. Мисля, че времето назрява хората да прогледнат и инстинктите им да се пробудят. Смятам, че няма да е далеч момента, когато всички посредствени политичета и мижитуркащи политактивистчета, наедряващи прогресивно под покровителството на местния олигарх, софийски схемаджия или някое друго политическо чучело, ще се простят със статуквото си. Аз знам, че българина е робски търпелив, но също така знам, че е способен в един миг да отприщи цялата си комутирана робска несрета,  която да помете целия този политически боклук, който затлачва съзидателното ни развитие като нация и народ. Да, битката срещу каруците не е най бляскавата, нито е най-популярната. Но най-важното, най- същественото и най -ценното в нея , е че тя е битка за справедливост. А трябва да знаем, че няма малка или голяма справедливост, има или просто няма генерирана справедливост. Тя е битка за определяне мястото на обществото ни, в цивилизационния поток на развитите народи. Битка за това , доколко сме готови да скъсаме с анахронизмите в съвремието ни и да приласкаем естествения подтик на настоящето. Битка за това, че пътя за циганския вот не трябва да гази през дворовете с правата на останалите хора.

Уважаеми граждани, аз вярвам в подкрепата ви, повярвайте и вие във себе си!


Николай Тодоров

 

*Предложение за изменение на Наредба 2 за безопастност по пътищата 2018 може да изтеглите от прикачените файлове по-долу!

Споделяне