Белодробна болница - Троян обявява юни 2024 г. за месец на сънната апнея

СБАЛББ - град Троян СБАЛББ - град Троян

За поредна година, Белодробна болница - Троян стартира кампания, посветена на сънната апнея, като обявява месец юни 2024 г. за месец на сънната апнея. През този период, в специализирания кабинет на СБАЛББ-Троян ще се извършват безплатни прегледи, които ще се осъществяват след предварително записване.

Целта на кампанията е да се повиши информираността и да се улесни достъпът до диагностика на сънна апнея. При поставяне на диагноза обструктивна сънна апнея (ОСА), на пациентите ще бъде препоръчано индивидуално комплексно лечение, съобразено със симптомите и тежестта на състоянието им.

 

Белодробна болница Троян е единственото лечебно заведение в Ловешка област, което предлага диагностика и лечение на сънна апнея. Прегледите ще бъдат извършвани от квалифицирания и сертифициран специалист по проблемите на сънната апнея д-р Стела Бенева.

Не пропускайте възможността да се консултирате с експерт и да получите необходимото внимание и грижи за вашето здраве. За повече информация и записвания, можете да се свържете с Белодробна болница Троян.


Д-р Стела Бенева e специалист по “Вътрешни болести” и “Пневмология и фтизиатрия” с квалификации по „Сънна апнея“, „Ултразвукова диагностика на коремни органи“ и “Интензивна и спешна терапия при белодробно болни“.


За записване за консултация и изследване:

  • 0889 615 592
  • 0670 / 62701, вътр. 120

---

# По информация на СБАЛББ - град Троян

Споделяне