Неделя, 27 Септември 2020 18:51

Двоен празник в Шошковата къща

На 25.09. Центърът за подкрепа за личностно развитие имаше рожден ден, чието празнуване съчета с откриването на новата учебна година следващия ден. Обикновено тя се открива на 1.10., но тъй като тогава е средата на седмицата, ръководството на центъра го направи в събота, за да могат повече родители да доведат децата си.

Празникът бе открит от малките певци на вокална група "Щурчета" с ръководител Надежда Бурева. Директорът на центъра Ралица Колева съобщи кръжоците, в които ще могат да се запишат децата. Родителите им имаха възможност заедно с децата си да разгледат обновените работилници и малчуганите да пробват различните възможности за творчество. Центърът беше празнично украсен с творби на свои възпитаници. Рожденият ден не мина без съблазнително изглеждаща торта.

Шошковата къща, както още се нарича центърът на името на талантливия художник Иван Шошков, живял на това място, достойно носи името му. Децата се обучават в естетически издържана обстановка от квалифицирани преподаватели, под чието ръководство печелят престижни награди в национални и международни състезания.

Нека наградите се множат и през новата учебна година!

www.HemusNews.com

Галерия със снимки